söndag 24 februari 2013

Back in the cold

Har haft att ta igen efter en veckas semester och säsongen börja sakta närma sig så det är dags att göra sig redo! Det var lite prognos på Österlen under veckan men det kändes lite stressigt, men så när söndagen visade sig drog vi ihop ett gott gäng i bilen.

Jag, Sune(Alex), Oscar, Knutur och Niklas klämde in oss i Tojotan och rullde österut strax innan lunch, efter ett stop som innehöll både intag och utkastning av mat m.m. ;-) så var vi redo, sista biten bort mot österlen går alltid sakta och idag var inget undantag men när vi äntligen var framme och slog upp bildörrarna kunde man kanske stannat kvar i bilen, nejdå men det var friskt!

Första surfet här för mig och jag fångade den bästa vågen efter 5 minuter i vattnet :-P det var bra vågor om än lite småstökigt eftersom det var onshore men bra pulver och släta face när man väl kom upp på ett. Kylan var inget större hinder mycket "varmare" i vattnet än Dalen sist men regn som småspik i ögonen var irriterande.

Det kändes som surfet från Fuerte gett utdelning :-) men efter 1,5 timma var de flesta av oss nöjd, Alex körde dock in i kaklet vilket resulterade i att jag fick ratta bilen hem sen, i en lätt snöstorm :-P, men det gick vägen och vi var alla nöjda med dagen, stoke!

Nu verkar det äntligen som vinden vänt, hoppas på västkustsurf igen!


Snösurf på Österlen 


Inga kommentarer: