onsdag 6 februari 2013

Första dagen på Fuerte

Att få ett break i den Svenska vintern borde ingå för alla surfare i vårt land, vintern kan vara lång och smått outhärdlig utan, jag och Alex valde att boka en vecka till Fuerte.

Grundtanken var att resa med endast surfbrädor med efter en prognos visande bra med vind övervägde vi och beslutade att ta med vindsurfing, något som höll på att halta resan vid incheckningen men det löste sig ändå till slut som det så brukar.

Resan gick smidigt och vid ankomst hämtade vi bil och lassade på prylarna, vi hann dock inte köra så långt innan vi fick stuva om för att inte dumpa prylar på vägen, dessutom verkade inte taket vara byggt för tung last :-P

Vi körde tíll hotellet och dumpade av prylarna, bytte till shorts och satte kurs mot North Shore, första stop blev Majanicho där det hade varit epic vindsurfing på morgonen, nu var dock vinden lite lätt och onshore så vi dumpade det och fortsatte till El Hierro.

Lite omtumlade efter resan och näringsbrist blev det en dopp med vågsurfingbrädorna, jag kände mig inte hemma i de något stora och lite stökiga vågorna så efter ett par manglingar paddlade jag in. Alex kom in ganska kort efter och vi var nöjda så långt.

El Hierro - även kallad Tysk högern


Yeah, från 6mm till shorts 


En våg i kvällsdiset 

3 kommentarer:

Fisken sa...

Hej skönt att se att ni är i det rätta elementet. Vågor och vind.......

Anonym sa...

Ride on!
Köpte 7mm skor idag...
/Magnus

mfdl80 sa...

Synd med din feber mannen, men gött med lite värme va? :)