fredag 21 januari 2011

Melkbos eftermiddag.

Efter en något seg start på dagen, senare för vissa andra, inga namn nämnda ;-) så åkte vi och storhandlade, mat och öl för någon vecka framåt, hoppas vi!

Det blåste ändå inte så mycket, precis efter vi lastat ur och in allt så började det svaja i topparna, vi hade bestämt att köra Sunset, dock kom vi bort från A&A på vägen dit och när vi kom fram såg vi inte till dom.

Gabbe ratade Sunset, jag var dock sjukt sugen att köra, men han trodde att A&A dragit till Melkbos så vi rattade dit, men de var inte där, dock typ 100 andra. Vi beslöt oss för att rigga upp och drog ut, 4,2 igen och först tveksamt drag men senare rätt lagom.

Man märker att man kommer in i segligen mer, det är ju smått eller mycket byigt och man får vänta in rätt by för att inte trötta ut armarna. Höjdade upp bra och plockade ett par fina vågor, kändes gött men sällskapet saknades lite.

Mot slutet gick jag på en fläskig läpp och var lite sen, fick smaka en spolning och såg vid ytan att en lattspännare var på väg ut, jag drog in och konstaterade att Gabe gett sig, det fick vara det, inte helt stoked idag...men mer kommer imorgon :)

Molnet på väg ner..



Någon har kul på Sunset

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fan va nice grabbar! Ni behöver inte längta hem, för här händer det ändå inget. Kul att du lägger upp ofta, läser varje dag. Om det blir stort swell måste du köra headcammen!! Kan bli grymt. Rock on!
Nu börjar längdskidorna.....

/Börje

Andreas Choulet sa...

Gitt Börje! Idag blåser det 40 knots redan, får se vad det blir.
Swell på gång nästa vecka, kan bli stort!

Stay stoked!