söndag 30 januari 2011

Blåsigt på Sunset

Sitter och är för trött för att skriva detta inlägget, vinden verkar inte sluta att blåsa här nere och det var nästan en vilodag idag, bara nästan...

De tre musketörerna(singlarna i huset) körde på igår kväll igen och var sena upp ur sängs idag, jag var såklart förste man uppe....igen och efter en stund kom Junior upp, vi packade ihop oss och körde upp till Milnerton Lighthouse för att kolla läget, det var lite vågor men vinden såg helt off ut.

Kom ner till Sunset och det såg bra ut, tog 4,8 och riggade i lugnt tempo, men väl ute på vattnet var det kass, byig vind och ibland ingen vind alls gjorde seglingen svår och vi båda tröttnade ganska fort och bar upp prylarna.

Sunset såg bra ut



Martin Ten-Hoove



Richard från Helsingborg



Sen kom resten av gänget, Andy och Martin gick ut medan vi andra tog en lunch på Mug & Bean, riktigt gott käk där det kan rekommenderas, efter det körde vi tillbaka och packade på Richards prylar och jag körde honom till Bigbay, de andra kom dit och vi kollade en stund med det såg inget vidare ut.

Tillbaka igen till Sunset, ärligt talat var ingen så psyched på att segla men jag såg Proffit ta ren bra våg och riggade snabbt, gav kameran till Andy som sköt av lite bilder, jag presterade inte på topp men fick igång lite ladd på hopp, inte så konstigt då det blåste håååård 4,2 och vågorna var sönderblåsta.

En liten floater



En framåtlooop




Wiiiindy!!!



Backloopie



Delayed



Körde bara en snabbt pass och det hände väl inget speciellt, fick en fin framåt och en blöt bakåt i bagaget hem, helt färdig i kroppen nu så det blir sängen innan 12 idag.

Hoppas man är laddad med ny energi imorgon!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Inte illa med lite fina bilder igen och igen..... Ha det Fisken

ANDY sa...

Det är goll som vi säger här nere, alltså mycket bra, kommer fina bilder senare ikväll :)