fredag 8 maj 2009

På besök i äppelviken 6/5

Efter 5 dagar i Tjockholm var man mätt på stress och bilköer, dags att dra hem till bästkusten och få surfa igen, hade redan missat 2 dagar surf och solsken.
Trots en stressig arbetsdag lyckades vi komma iväg till Varberg runt 5 tiden, hade bestämt träff med Team O'hana/Kulingvarning.nu Fredrik, Gurra och Filip.

Vi svängde ner mot viken och det var massor av glada surfare på vattnet, det var runt 4,7 vind och bra vinkel när vi kom, dock rätt platt med vissa set som kom igenom, det gällde att hålla tungan rätt i mun och blicken framåt, det var gott om folk på vattnet om vi säger så, lite svårt ibland att träffa just den vågen utan någon ivägen.

Det vred på lite och vågorna fick bättre storlek, vinden var perfekt 4,7 freak och kitet kändes verkligen smutt, dräkt, segel och bräda! Körde på rätt bra med gubbarna och det var kul att se glädje från alla, jag hade dock en tung stresshuvudvärk som vägrade släppa greppet vilket var synd, kunde ändå segla rätt bra och dagens behållning var fina ponchar som ställdes på invägen, även en fin tabletop som hamnade på bilden nedan.

Jag och Chriss rullade hem sådär skönt surftrötta och tog en Lenas kebab innan vi klockade in för natten.

Fler fina bilder hittar ni på kulingvarning.nu

Inga kommentarer: