tisdag 28 september 2010

Two in one - Vilshärad 20/9 - Ringenäs 21/9

Har sackat efter i bloggen pga allt bra surf, men snart är vi ikapp! Missade som sagt segling på söndagen pga sociala skäl, allting behöver ett visst underhåll annars går det sönder ;-)

Måndagen efter jobbet bjöd på bra segling om än kortvarig, körde Vilshärad med smack 4,8 och Quatro freewave 85 -10, perfekt kit för dagen.

Man känner att man kört mycket rena vågbrädor senaste året, för den svängde inte riktigt som man önskar men efter lite tillvängning gick det att sladda på några sköna cutbacks.

En bra afterwork!



Tisdagsmorgonen började lite tidigare än normalt, men när jag spanade ut över träden såg det helt stilla ut, slog på datorn och vädret i Tylösand visade 11 medel 14 i byar, fint!

Kom ut till ett tomt Ringenäs och valde att rigga Bolt 5,3 mätningen till trots, det visade sig snabbt vara för stort men jag spände ner så mycket det gick och körde på.

Fin vinkel!



Efter en halvtimma kom Fisken ut och körde vilket helt klart lyfte seglingen, hur kul är det e.g att segla helt själv? Vi körde på ett tag och speedade lite ömsom lite sköna flygturer, det var nästan sideshore vilket gjorde det svårt men vinden inne vid vågorna men fick man en våg var det fint down-the line.

Rock on fish!



Vid 9 var jag nöjd och packade ner i solen medans Pidda riggade på och drog ut.

Inga kommentarer: