onsdag 27 augusti 2008

Spot X Övre revet 27/8

Det hade regnat nästan hela dagen så mot stängningsdags klarnade det upp något och vinden fyllde på, jag ringde Chriss som var på plats och sa att det såg bra ut!

Vi har inte helt hundra koll på när och hur det är som bäst här men det funkar definitivt bra som vågridningsspot ofta, idag var det ca SV/VSV och ingen superriktning men det går bra på vågorna eftersom det vrider in runt udden.

Gick först ut med 4,7 och freestylen och hade pangtryck, testade att köra med headcamen men såg i efterhand att jag inte vinklat den tillräckligt, nästa gång så.
Körde ett par repor och gick in för att byta till 75:an ut igen och det gick bra men saknade lite size på vågorna så det blev byte igen till freestylen, den går ju skapligt att svänga med om det inte är för stort.

Vågorna här kommer i set och det kan skilja upp till en meter mellan större och mindre så det lönar sig att ligga på rätt när man kommer in, vi körde det övre brytet idag och det gäller att ligga rätt på vågen annars får man smisk och vid brytet är det midjedjupt så man får passa prylarna, jag blev vid ett tillfälle av med mitt kit och fick simma energiskt för att hinna ikapp innan stenbrytet.

Helt klart ett spännande spot som får visa sin fina sida vid fler tillfällen.

Are you scared?!



Yeah man!

Inga kommentarer: