onsdag 18 augusti 2010

For the record - Vilshärad 30/7

Har inte direkt haft någon stress att fylla på i bloggen så senaste den dagen har hamnat på efterkälken, jag får väl fylla i klagosången, KRÄK på detta året, 10 dagar sen november 2009, börjar bli rent löjligt...hur som helst denna dagen kickade hårt!!!!

I vanlig ordning var jag tidigt uppe och ute, det var lite osäker prognos dagen innnan och jag fick många sms på kort tid under torsdags-kvällen, det blev slutligen Vilshärad och synen som mötte mig på parkeringen var helt överraskande så att mungiporna gick rakt upp i skyn, rock n roll!

Det var massive! bara kötta på SF 4,2 och lagga på Quad 85, let's go! Det var sådär en SSV och bra drag, vinkeln vred faktiskt upp lite kanske efter 45 min, det oväntade var dock att vågorna var riktigt köttiga, utan problem logo till mast en bit ut, najs!

Hade man varit Pozo veteran denna dag hade man älskat förhållanden, det var full on jumping, 2-3 meters branta ramper med perfekt slätt imellan och bara att välja, säkert 4-5 chanser varje runda, jag dammade på så bra det gick, trots allt första hopp sessionen på babord på nästan ett år, det gick rätt bra, bäst var en skön shove-it och en skön delayed med halv-torr landning.

Körde mest runt och njöt och tjoade hela sessionen, något som verkade sprida sig till de få andra ute :-) vi hade hela havet för oss själv säkert 2 timmar innan det började fylla på, och vrida mot onshore ;-)

Vid 11 var det dags att köra till jobbet, senare på kvällen blev det även en afterwork på Punta, det får bli en annan gång de ;-)

Några biffiga set!

Inga kommentarer: