söndag 8 mars 2009

Sunday session - Ugglarp 8/3

Vågor och vind kommer oftast inte ensamt, vid sydlig vind ofta ackompanjerad av regn, idag vart det till en början snöblandat, jag och Manno laddade fiestan to the fullest och körde norrut mot Varberg, 8,45 stod vi på södra parkeringen i Apelviken och slickade bort snöflingorna från ansiktet, vad hääänder...

Fredrik kom efter en stund och mötte upp, vi körde bort en bit och beskådade havet, efter en dryg kvart beslutade vi oss för att kolla in Ugglarp på vägen hem istället, win or lose?

Vi ankomst såg det märkbart bättre ut än Apelviken, det var mer ost än prognosen visat, sideoff och ankelhögt stod på menyn, som hungriga surfare tog vi en dagens.
5,3 för säkerhetsskull och 85:an som vanligt, det känns märkligt att för en gångs skull kunna höjda mer än 180 grader på väg ut - sideoff style, om ändå vågorna var lite större.
Längst in kunde man bränna raketfart över ett par set och spraya loss på de inre vågorna, ut fanns det en del småramper och det var lite framåtladd och någon enstaka ponch.

Vi körde på tills vinden sakteliga började vrida upp och tappa i styrka, sen masade vi oss sakta tillbaka till bilen och var rätt nöjda med turen till trots. Dagens behållning var en spinloop på invägen (alltså styrbord) för mig som satt klockrent och med bra svung.

Låt oss hoppas på mer vind och varmare väder!

Chilly ey?



Sideoff och små linjer

Inga kommentarer: