lördag 17 maj 2008

Särdal oväntat bra 17/5

Fullt ös medvetslös! Efter modevisningen igår och tidig morgon med att köra Amme till flyget och sen till butiken och röja upp, jobba med fullt ös i butiken var man lite sleden vid 2 rycket, jag, Steffe och Caliman tog en Lena's och packade sedan bilen för att styra mot Särdal.

Vi kom dit och det var lite småklent, men det tog inte lång tid innan det började öka, fick bli freestylen och 5,3 och det var lite dåligt i början innan det tog fart, men det ökade och ökade och snart var det fullt sprut i 5,3, Caliman körde 4,7 och såg ut att trivas med det, han gör så coola cheserolls på små små chop!

Jag hade min 24 MFC på och man märker klar skillnad i tricken om man har en lite större fena, hugger lätt fast om man inte gör 100% rätt, så det bilr endast för lättvind.
Seglingen gick väl inte lysande men det var sjukt kul att få komma ut och vattnet var ljummet skönt, vi körde på en dryga 3 timmar innan hungern och tröttheten slog in, fick hålla kvar Steffe som ville gå upp men man får njuta av varje tillfälle en vindfattig vår som denna.

Dagens move från mig var nog en spinloop på invägen med bra fart.





Inga kommentarer: